MASTERCLASS
INSPIREREND LEIDERSCHAP

TRAINING & COACHING CYCLUS

Voor wie is dit ideaal?

 

De Masterclass Inspirerend leiderschap is ideaal voor managers, teamleiders

en talent die zichzelf willen ontwikkelen tot een inspirerend leider, coach en motivator? Het intense programma is geschikt voor zowel beginnende als ervaren team verantwoordelijken alsook voor zij die die geen leidinggevende functie hebben maar hun natuurlijk leiderschap optimaal willen versterken.   

 

Ontdek het programma 

 

Met de 'Masterclass Inspirerend Leiderschap' ontwikkel je alle

aspecten van hedendaags, inspirerend leiderschap in 7 stappen:

 

Stap 1: Intake + insights discovery

We polsen naar je verwachtingen en doen een persoonlijkheidsanalyse waar we later in het traject mee aan de slag gaan. Samen maken we een roadmap voor de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap.

 

Stap 2: Trainingsdag 1 – Persoonlijk leiderschap

We ontleden de fundamenten van authentiek en inspirerend leiderschap en tonen hoe je jouw persoonlijke impact kan versterken. Daarnaast ontdek je de meerwaarde van een assertieve levensstijl op succesvol leiderschap.

 

Stap 3: Trainingsdag 2 – Invloed op het individu en het team

Na deze dag begrijp je de motivatiefactoren van mensen en weet je hoe je het gedrag van mensen op een positieve manier kan beïnvloeden. Daarnaast krijg je inzicht in de gedrag- en communicatiestijlen van anderen en in de vier fasen om een topteam te bouwen.

 

Stap 4: Persoonlijke coaching sessie

Op basis van je eigen noden, werkpunten en je persoonlijkheidsanalyse, pakken we je grootste struikelblokken aan. Na deze sessie ligt de weg naar inspirerend leiderschap open en ben je klaar voor de laatste stappen in je ontwikkeling tot een succesvol leider.

 

Stap 5: Trainingsdag 3 – Leiderschapscommunicatie

Effectief communiceren is een onmisbare eigenschap voor leiders. We leren jou hoe je verbindend communiceert en presenteert met impact. Daarnaast krijg je onmiddellijk toepasbare technieken om feedback te geven en conflicten te hanteren.

 

Stap 6: Trainingsdag 4 – Peoplemanagement

Deze dag staat in het teken van het coachen, begeleiden en delegeren van medewerkers. Met onze praktische technieken ontwikkel je jezelf tot coachend peoplemanager en loopbaanmentor die mensen laat uitgroeien tot de beste versie van zichzelf.

 

Stap 7: Intervisie en celebrating

De laatste dag staat helemaal in het teken van jou en je ontwikkeling tot inspirerend leider. Je geeft een presentatie waarin je vertelt wat je geleerd hebt. We nodigen ook je verantwoordelijke uit. Samen maken we er een mooi viermoment van.  

Onze aanpak

  • Intense en actieve opleiding

  • Spreiding over 6 maanden 

  • Interactief en zeer praktisch

  • Niet-bedreigende oefeningen

  • Direct toepasbaar in de praktijk

  • Persoonlijk actieplan met opvolging

  • Een combinatie van training (bewustzijn)  en coaching (actie)

VERSCHILLENDE FORMULES EN TARIEVEN

  • Persoonlijke coaching

  • Team coaching (incompany)

  • Open training & coaching