top of page
HQ-BG2.png

KMO-Coaching

Geef jezelf, je medewerkers en je KMO vleugels!

Ben jij als ambitieuze ondernemer met je KMO klaar voor de uitdagingen van morgen?

Heb je een heldere visie en strategie om in deze toch zeer snel veranderende tijden je bedrijf door woelige ondernemerswateren te loodsen? Beschik je over een pro-actief team die (durven) initiatief nemen? Kan je momenteel reeds voldoende verantwoordelijkheden delegeren naar je teamleider(s) zodat je persoonlijk over een evenwichtige work/life balans beschikt ? Staan de neuzen van je medewerkers in dezelfde richting? Rekruteer je makkelijk cultuurpassende medewerkers? Beschik je over een ervaren sparring partner die je kan helpen om je doelstellingen effectief te realiseren? 

 

Mijn ervaring en passie?

Vanuit de samenwerking met nu meer dan 275 KMO'S ontwikkelde ik een aanpak en methodiek waarmee we ook jouw onderneming en team de wind in de zeilen kunnen geven richting je gewenste groei en doelen.

 

Hoe ga ik tewerk? Eerst een analyse maken

Samen pluizen we uit hoe je bedrijf er vandaag voorstaat om dam samen te kijken en welke actie je kan ondernemen om koers te zetten naar een sterker leiderschap van je verantwoordelijken, meer en tevreden medewerkers, een betere formele en informele communicatie, en meer omzet te generen via een effectieve "Inbound sales" aanpak.

 

Ik kneed je menselijk kapitaal tot rendement! 

Ik leg sterk de nadruk op het humane aspect want vanuit mijn ervaring is de professionele en persoonlijke groei van je medewerkers inherent aan de groei van je onderneming. Ik versterk de impact van je medewerkers zodat deze hun invloed en overtuigingskracht naar anderen toe sterker ontwikkelen. Uiteraard dient dit gelijk gevolgd te worden door een structurele en heldere aanpak. 

We focussen op! 

  1. Sterk leiderschap: jezelf en je teamleiders naar een hoger niveau tillen

  2. Tevreden medewerkers: Een omgeving creëren waar je menselijk kapitaal zich betrokken voelt

  3. Effectieve communicatie: formele en informele communicatie versterken de verbinding

  4. Structuurversterking: het zichtbaar maken van je bedrijfsverhaal, waarden en spelregels

  5. Hogere omzet en marge: via een een bewezen sales- en klantgerichte methodiek

  6. Sparringpartner: Als je vertrouwenspersoon ben ik je spiegel en sparringpartner

 

Mijn moto? Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten! Niet waar?

 

Waarom samenwerken!

1. Je houdt van een 'no nonsens' aanpak.

2. Je wil meer 'cultuurpassende' en 'gemotiveerde medewerkers'.

3. Je bent gecharmeerd door een 'aanpak op maat' van je bedrijf.

4. Je wil nu verandering en verwacht snel "Return on investment'.

5. Je wil graag samenwerken met een ervaren en dynamische senior coach.

2.jpg

Reken op een ervaren sparringparter...

want in het verleden stond ik in jouw schoenen en ...'waar andere coaches stoppen, begin ik!'

Waarom aankloppen bij mij? Omdat ik weet waarover ik spreek. Na meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van sales, leiderschap en communicatie. Als coach, ben ik een doorgewinterd gids in het vak en heb ik het voorrecht gehad om meer dan 250 kmo's en 50 grotere bedrijven bij hun groeiproces te mogen begeleiden. Het is ook mijn ware passie om mensen te doen groeien. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Laat ons elkaar ontmoeten voor een goed - en vrijblijvend-  gesprek. Want jouw weg naar succes die ligt helemaal open en kunnen we samen uitstippelen.  

front_spine.png

'Breek uit jezelf en je KMO'

'Enkel voor ambitieuze ondernemers'

De sleutel tot de groei van je KMO bestaat uit een combinatie van een duidelijke structuur, heldere communicatie, een menselijk personeelsbeleid en inspirerend leiderschap. Dit boek zal je reeds een idee geven om Jezelf, je team, je teamleiders en je organisatie naar de next level te gidsen. Het is bedoeld als een stimulans om je tot actie aan te zetten. 

11.png

"Wat een onwaarschijnlijk verschil, ikzelf een jaar geleden en wie ik op vandaag ben. Ik heb sinds jouw coaching een ongelooflijke groei doorstaan, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Dankzij jou is mijn vertrouwen in mezelf hersteld en is de goesting om te ondernemen terug aangewakkerd. Het starten van een eigen carrière is niet langer een droom en/of denkpiste maar een effectief doel geworden. Een oprechte dank je wel Frank, om jouw vertrouwen in mij, te laten capteren naar vertrouwen in mezelf en om het vuur in mij terug aan te wakkeren."

lissa.jpg

Lissa Decant
Managing partner
Digi-Flow

bottom of page