top of page
HQ-BG2.png

KMO-Stimulans coaching

Geef jezelf, je medewerkers en je KMO vleugels!

Ben jij als ambitieuze ondernemer met je KMO klaar voor de uitdagingen van morgen?

Heb je een heldere visie en strategie om in deze toch zeer snel veranderende tijden je bedrijf door woelige ondernemerswateren te loodsen? Beschik je over een pro-actief team die (durven) initiatief nemen? Kan je momenteel reeds voldoende verantwoordelijkheden delegeren naar je teamleider(s) zodat je persoonlijk over een evenwichtige work/life balans beschikt ? Staan de neuzen van je medewerkers in dezelfde richting? Rekruteer je makkelijk cultuurpassende medewerkers? Beschik je over een ervaren sparring partner die je kan helpen om je doelstellingen effectief te realiseren? 

 

Mijn ervaring?

Vanuit de samenwerking met meer dan 250 KMO'S ontwikkelde ik een aanpak en methodiek die .waarmee we ook jouw onderneming en team de wind in de zeilen geven richting je gewenst groei en doelen.

 

Hoe ga ik tewerk?

Samen pluizen we uit hoe je bedrijf er vandaag voorstaat om dam samen te kijken en welke actie je kan ondernemen om koers te zetten naar een sterker leiderschap van je verantwoordelijken, meer en tevreden medewerkers, een betere formele en informele communicatie, en meer omzet te generen via een effectieve "Inbound sales" aanpak.

 

Ik kneed je menselijk kapitaal tot rendement! 

Ik leg sterk de nadruk op het humane aspect want vanuit mijn ervaring is de professionele en persoonlijke groei van je medewerkers inherent aan de groei van je onderneming. Ik versterk de impact van je medewerkers zodat deze hun invloed en overtuigingskracht naar anderen toe sterker ontwikkelen. Uiteraard dient dit gelijk gevolgd te worden door een structurele en heldere aanpak. 

 

Mijn moto? Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten! Niet waar?

Enkele redenen om samen te werken!

1. Je houdt van een 'no nonsens' aanpak.

2. Je wil meer 'cultuurpassende' en 'gemotiveerde medewerkers'.

3. Je bent gecharmeerd door een 'aanpak op maat' van je bedrijf.

4. Je wil nu verandering en verwacht snel "Return on investment'.

5. Je wil graag samenwerken met een ervaren en dynamische senior coach.

2.jpg

Reken op een ervaren sparringparter...

want in het verleden stond ik in jouw schoenen en ...'waar andere coaches stoppen, begin ik!'

Waarom aankloppen bij mij? Omdat ik weet waarover ik spreek. Na meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van sales, leiderschap en communicatie. Als coach, ben ik een doorgewinterd gids in het vak en heb ik het voorrecht gehad om meer dan 250 kmo's en 50 grotere bedrijven bij hun groeiproces te mogen begeleiden. Het is ook mijn ware passie om mensen te doen groeien. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Laat ons elkaar ontmoeten voor een goed - en vrijblijvend-  gesprek. Want jouw weg naar succes die ligt helemaal open en kunnen we samen uitstippelen.  

stimulans cover_edited.jpg

KMO-Coaching met de 'STIMulans-formule'

'Enkel voor ambitieuze ondernemers'

De sleutel tot de groei van je KMO bestaat uit een combinatie van een duidelijke structuur, heldere communicatie en een menselijk personeelsbeleid. Dit omdat tevreden medewerkers nu eenmaal meer tevreden klanten maken.

 

Een uitgekiende en up-to-date sales & marketing aanpak maken dan weer dat je meer nieuwe klanten, meer omzet en meer rendement zal aantrekken.De STIMulans-formule is de oplossing om je gezonde groei te waarborgen. Lees meer

11.png

"Wat een onwaarschijnlijk verschil, ikzelf een jaar geleden en wie ik op vandaag ben. Ik heb sinds jouw coaching een ongelooflijke groei doorstaan, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Dankzij jou is mijn vertrouwen in mezelf hersteld en is de goesting om te ondernemen terug aangewakkerd. Het starten van een eigen carrière is niet langer een droom en/of denkpiste maar een effectief doel geworden. Een oprechte dank je wel Frank, om jouw vertrouwen in mij, te laten capteren naar vertrouwen in mezelf en om het vuur in mij terug aan te wakkeren."

lissa.jpg

Lissa Decant
Managing partner
Digi-Flow

bottom of page