top of page

Sales Programma

Consultative Selling

Het traditionele salesjasje is passé. Door de snel veranderende maatschappij, de mondige consument en de digitale revolutie dien je om succes te hebben nu éénmaal het salesproces anders te benaderen dan 10 jaar geleden. Wil je in deze snel veranderende wereld meer nieuwe klanten aantrekken zonder opdringerig te zijn? Van je bestaande klanten ambassadeurs maken? Up-to-date effectieve verkooptechnieken hanteren? Meer omzet en marge genereren? Dan is deze opleiding met een combinatie van training en coaching jou (je team) werkelijk op het lijf geschreven!

 

Deze training & coaching formule is geïnspireerd en opgebouwd vanuit mijn 35-jarige commerciële ervaring in zowel een BtoB als een BtoC omgeving. Ik heb het voorrecht gehad om reeds enkele duizenden sales professionals te mogen begeleiden en gidsen.

 

Ze is bestemd voor Sales representatives, Account managers en Sales managers, maar evenzeer voor consultants, freelancers en ondernemers. Zo kijk ik er zeer sterk naar uit om ook jou of je sales team een boost te geven richting sterke  resultaten en positieve energie. 

Resultaat: meer sales, meer marge en meer loyale klanten. Leuk toch?

DOWNLOAD HIER DE 
Training & coaching formule

bottom of page