top of page
HQ-BG2.png

Persoonlijke coaching

Garantie = Snel zichtbare resultaten

GROEI !

Geef jezelf (je medewerkers) het ultieme geschenk 

HQ-BG2.png

"Een coach is iemand die je vertelt wat je niet wil horen, die je laat zien wat je niet wil zien, zodat je kunt worden wat je altijd wist wat je kon en wilde zijn"

Frank als coach

Als coach met 25 jaar ervaring in opleidingen weet ik dat het rendement van persoonlijke coaching vele malen groter is dan om het even welke andere vorm van opleiding, seminar of training. Mijn coachees (CEO'S, ondernemers, managers, teamleiders, professionals en medewerkers) geven dan ook aan dat persoonlijke coaching (1-op-1 coaching) en zijn intense aanpak uitermate doeltreffend is voor situaties waar ze op korte termijn een maximaal resultaat mee kunnen en willen bereiken. Het is sterk gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van de professionele en persoonlijke doelstellingen.

Wat kan je verwachten?

Als coach ben ik je vertrouwenspersoon in uitdagende omstandigheden, je sparring partner die je stimuleert, positief uitdaagt en je laat groeien, want om te groeien, moet je jezelf kunnen zijn bij iemand die je begrijpt en die zich inleeft in jouw situatie. Iemand die je (zelf)vertrouwen inboezemt en tegelijk expertise uitstraalt. Iemand die de juiste balans kent tussen emotie en ratio. En iemand die je helpt om kansen te grijpen. 

Mijn aanpak?

Verwacht daarbij een aanpak van weinig ‘blabla’ maar eerder ‘’veel boemboem! Want met intenties en mooie woorden alleen komen we er niet. Ik hanteer een no-nonsens aanpak die je inzicht geeft in je eigen capaciteiten, je mogelijkheden doorgrondt en je drijfveren en doelen laat bovendrijven. Om dan samen een concreet actieplan uit te stippelen en zo, stap voor stap, je ambities te realiseren. Dat vereist natuurlijk leiderschap, authenticiteit, inzicht en ervaring – gekoppeld aan gezond verstand en een uitstekend en diepgaand communicatievermogen. Laat dat nu net mijn missie zijn om ook jou richting next level te gidsen en je naar een hoger niveau te tillen. Een hoger niveau richting dat wat je altijd hebt willen versterken en bereiken. 

Ik kijk er alvast naar uit om jou te mogen gidsen

naar de persoon en professional die je altijd al hebt

willen zijn en weet dat intentie niets betekent, maar actie alles"

Chat _ lion kopie.jpg

Toepassingsmogelijkheden

 • Inzicht in de persoonlijke kwaliteiten/valkuilen 

 • Verhogen van de persoonlijke impact en invloed 

 • Speechen en presentaties geven met impact

 • Leidinggevende competenties ontwikkelen 

 • Conflicthantering: conflicten oplossen/vermijden

 • Feedback competenties optimaal inzetten

 • Emotionele intelligentie aanscherpen

 • Communicatievaardigheden verbeteren

 • Assertiviteit en zelfvertrouwen versterken

 • Heroriëntatie (doorgroei)van de functie

 • Commerciële (sales) attitude optimaliseren

 • Stressmanagement en burn-out

11.png

"Met zijn no-nonsens en persoonlijke  aanpak op maat weet Frank hoe me te triggeren op een professionele doch ontspannen manier. Zijn methodiek en aanpak hebben mij alvast doen groeien naar een partnership binnen Quorum en heeft mijn leiderschapsstijl danig versterkt 

QUORUM Portretten - niccola.be-34.jpg

Sylvie Thieren

Directielid 
Quorum advocaten

bottom of page