Wie ben ik, waar sta ik voor?

 

Het is mijn ​missie om het beste uit jezelf en je mensen te kunnen halen en jouw onderneming/KMO te helpen groeien naar meer plezier en succes. Het is mijn passie om zowel individu’s, teams als bedrijven effectief te transformeren richting hun gewenste dromen en doelen

 

Meer dan 35 jaar praktijkervaring, waarvan 20 jaar in opleiding, maken van me een expert en een freak in de domeinen: 'Persoonlijke Impact', 'Leiderschap',  'Communicatie', 'Sales' en 'publiek spreken'. De drang om mensen beter te maken is ontstaan doordat ik zelf reeds op jonge leeftijd heb mogen proeven van het effect en de kracht die een authentieke training en coaching hebben op een mens en zijn organisatie.

 

Ik ben een consultant, trainer, coach en keynote spreker. Tevens ben ik auteur van het boek en bestseller “Impact” en mijn laatste boek "Breek uit jezelf en je business", verder schreef ik nog de E-boeken: “Speechen met impact” en "Expert".
 

Welke aanpak je mag verwachten van mijn opleidingen?
 

Dynamisch, enthousiast, menselijk, interactief, no nonsens en resultaatgericht. Return on investment draag ik hoog in het vaandel. Als spreker sta ik dan weer gekend om de punch die ik kan geven aan congressen en bedrijfsevents doordat ik graag het volgende combineer: krachtige statements, inspirerende content, storytelling en een dynamische stijl.

Ik werk graag met ondernemers en KMO'S en mag ook meerdere grote bedrijven tot mijn cliënteel rekenen. Ik heb het voorrecht gehad om mee de doelen te mogen realiseren van meer dan 250 KMO'S en 50 corporate bedrijven. Ook heb ik reeds meerdere duizenden deelnemers mogen verwelkomen op mijn open seminars en trainingen. 

Ik ben regelmatig gevraagd voor televisie- en radioprogramma's en haal mijn energie uit het lange afstandlopen, muziek en mijn gezin. Na enkele succesvolle marathon deelnames in New York, Londen, Berlijn Chicago, Boston en Antwerpen kijk ik steeds reikhalzend uit naar zmijn volgende uitdagende run.


Waar word ik blij van? 

 

Ik word blij van mensen te zien groeien, van resultaten en zichtbare verbeteringen. Ik word ook blij als ik gecontacteerd word door iemand die is doorverwezen door een klant met wie ik zeer fijn samenwerk. Daaruit blijkt dat die klant blij is met de resultaten van mijn aanpak. 

 

Mijn favoriete citaten?

Intentie betekent niets, actie alles!
 

Verwacht geen ander resultaat als je vandaag hetzelfde doet als gisteren!

 

Het gaat erom wie je bent, wie je kent en wat je kent. In die volgorde!