Laten we over jou praten!

 

Als je wil weten wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen: contacteer ons!

Je wil graag onmiddellijk actie ondernemen? We horen graag wat jouw doelen zijn, wat je specifieke noden zijn en waar je vandaag vast zit. Nieuwsgierig? Geef ons

dan een seintje. We maken heel graag tijd voor een gesprek. En ...het kost je niks.

Tel. +32(3)4577080

 Adres: F.Timmermanslaan 51 - 2547 Lint

frank segers ©2019     -    Privacy policy

Klanten zeggen: De #1 Coach in persoonlijke en professionele begeleiding van ondernemers en hun team.

 

Het is mijn ​missie om het beste uit jezelf en je mensen te kunnen halen en jouw onderneming/KMO te helpen groeien naar meer plezier en succes. Het is mijn passie om zowel individu’s, teams als bedrijven effectief te transformeren richting hun gewenste dromen en doelen

 

Meer dan 30 jaar praktijkervaring, waarvan 20 jaar in opleiding, maken van me een expert in de domeinen: 'Persoonlijke Impact', 'Leiderschap',  'Communicatie', 'Sales' en 'publiek spreken'. De drang om mensen beter te maken is ontstaan doordat ik zelf reeds op jonge leeftijd heb mogen proeven van het effect en de kracht die een authentieke training en coaching hebben op een mens en zijn organisatie.

 

Ik ben een consultant, trainer, coach en keynote spreker. Tevens ben ik auteur van het boek en bestseller “Impact” en mijn laatste boek "Breek uit jezelf en je business", verder schreef ik nog het E-boek: “Speechen met impact” 
 

Mijn opleidingen staan gekend om de volgende aanpak:
 

Dynamisch, enthousiast, menselijk, interactief, no nonsens en resultaatgericht. Return on investment draag ik hoog in het vaandel. Als spreker sta ik dan weer gekend om de punch die ik kan geven aan congressen en bedrijfsevents doordat ik graag het volgende combineer: krachtige statements, inspirerende content, storytelling en een dynamische stijl.

Ik 
werk graag met ondernemers en KMO'S en mag ook meerdere grote bedrijven tot mijn cliënteel rekenen. Ik heb het voorrecht gehad om mee de doelen te mogen realiseren van meer dan 250 KMO'S en 50 corporate bedrijven. Ook heb ik reeds meerdere duizenden deelnemers mogen verwelkomen op mijn open seminars en trainingen. 

Ik ben regelmatig gevraagd voor televisie- en radioprogramma's en haal mijn energie uit het lange afstandlopen, muziek en mijn gezin. Na enkele succesvolle marathon deelnames in New York, Londen, Berlijn Chicago, Boston en Antwerpen kijk ik steeds reikhalzend uit naar zmijn volgende uitdagende run.

Mijn favoriete citaten:

Intentie betekent niets, actie alles.

Verwacht geen ander resultaat als je vandaag hetzelfde doet als gisteren.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Twitter Social Icon