top of page
lissa.jpg

Lissa decant -Managing partner
Digi-Flow

"Wat een onwaarschijnlijk verschil, ikzelf een jaar geleden en wie ik op vandaag ben. Ik heb sinds jouw coaching een ongelooflijke groei doorstaan, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Dankzij jou is mijn vertrouwen in mezelf hersteld en is de goesting om te ondernemen terug aangewakkerd. Het starten van een eigen carrière is niet langer een droom en/of denkpiste maar een effectief doel geworden. Een oprechte dank je wel Frank, om jouw vertrouwen in mij, te laten capteren naar vertrouwen in mezelf en om het vuur in mij terug aan te wakkeren."

Dominik.jpg

Dominik Katza -
Zaakvoerder
Katza - Pavelinni

“Lang heb ik als ondernemer zelf alles geregeld, ik had niemand nodig, tot ik Frank Segers in 2010 tegenkwam en begon in te zien hoe belangrijk een coach is. Ik heb veel bijgeleerd met en van Frank Segers. Hij is heel belangrijk bij de groei van mijn bedrijf en ik apprecieer zijn advies bijzonder. Bij het aanwerven van nieuwe krachten weet hij precies wat ons team nodig heeft en zijn coachingsessies zijn voor alle teamleden leerrijk. Hij voelt goed aan wat elk van ons nodig heeft en weet waar hij nog kan bijschaven. Door Frank worden ik en mijn team op een professionele manier bijgestaan om in de juiste richting verder te groeien."

hendrick.jpg

Hendrick Dierendonck -
Zaakvoerder & Founder
Atelier Dierendonck

 

"In de 12 jaar dat we nu samenwerken heeft Frank ons geholpen met het ontwikkelen van een visie, een concept, de groei naar meerdere winkels toe en het coachen van onze leidinggevende medewerkers. Het vertrouwen dat wij en onze medewerkers hebben in Frank is zeer groot. Hij is zijn investering dubbel en dik waard omdat hij onze winkels spectaculair mee heeft doen groeien. Voor ondernemers als ons is frank gewoon top!"

Xander provoost.jpeg

Xander Provoost
Sales manager
Willems Veranda's

Frank is meer dan zomaar een coach: een mentor, een gids, een motivator, een inspirator, een luisterend oor en vertrouwenspersoon. Iemand die onze salesresultaten sterk heeft doen boomen

Nicholas_vandergucht foto.png

Nicholas van der Gucht
Zaakvoerder  
Houtshop v/d Gucht

Frank heeft ons als familiebedrijf sterk geholpen om een zeer mooie toekomst tegemoet tegaan. Zijn moto: 'gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten' heeft hij omgezet in een sterk HR-beleid

Robert Decant foto.jpg

Robert Decant
Investeerder & Ex - CEO Esas

Frank is de gids voor high- potentials en het management. Zijn jaarcyclus: 'inspirerend leiderschap'

is een werkelijke voltreffer voor een bedrijf in volle bloei en groei

Lieve Adams.jpg

Lieve Adams - Account manager Ascot International

"Beste Frank met uw coaching hebt u mij een enorme boost gegeven. Ik heb mijn verkoopskills naar een hoger niveau gebracht. Ik hoop dat vele bedrijven op u beroep doen om hun salesmensen naar een hoger level te brengen, want dat doet u!"

kevin goovaerts.jpg

Kevin Goovaerts  Co-founder Tailormate

"Frank is een heel enthousiaste persoonlijkheid. Hij is een meester in persoonlijke coaching en coacht je niet alleen als professional maar ook als mens.Hij is voor mij een klankbord en tevens een sparringpartner. De jarenlange ervaring die Frank heeft met het coachen van ondernemers uit alle sectoren zorgen ervoor dat hij precies weet hoe je te stuwen en motiveren richting de doelen die je wilt bereiken. Mij heeft hij al veel doen inzien en geholpen met de juiste beslissingen. Kortom: Ik zou elke ondernemer Frank aanraden "

Patrick Castelain.jpg

Patrick Castelain 
Zaakvoerder 
 Scents 

"Frank is een echte professional die een enorme toegevoegde waarde biedt aan mezelf en mijn team. Hem als coach hebben maakt je beter als mens en als professional. Een top coach!"

Nancy Steels.jpg

Nancy Steels
Zaakvoerder 
Talenttester

"Frank is iemand in wie ik echt geloof. Hij weet echt wat hij doet. Hij motiveert, coacht en helpt mensen zoals niemand anders kan. Als ik een coach nodig heb denk ik maar aan 1 persoon...Frank Segers."

jochen callens.jpg

Jochen Callens
Co-founder
Jobtoolz

"Frank is een excellente coach en motivator. Hij is ook een uitzonderlijk individu. Hij heeft me meer zelfbewustzijn aangebracht in verschillende levens- en business aspecten. Ik kan alleen maar zeggen: thanks & respect, Frank!" 

Depositphotos_21564169_xl-2015 kopie.jpg

En U ?

....

bottom of page