top of page
HQ-BG2.png

MasterClass Inspirerend leiderschap

Ontketen je leiderschapspotentieel: Communiceer met impact, motiveer met passie, verhoog je invloed en til jezelf en je team naar een hoger niveau  

Anker 1

Hoe schat je jezelf in als inspirerend leider?

Inspirerend leidinggeven

Inspirerend leidinggeven

Video afspelen

Ben jij als teamleider of leidinggevende een bron van inspiratie voor je medewerkers?

1. Wil je als leidinggevende je impact en overtuigingskracht verhogen?
2. Wil j dat hun zelfvertrouwen aanstekelijk op het team werkt?
3. Wil je je medewerkers begeesteren en resultaten boeken met je team?
4. Sta je open voor een training- en coaching aanpak die écht rendeert?


4 X volmondig een JA?...

Dan ben jij klaar om verder te evolueren als een inspirerend leider!

Of je nu aan het begin staat van je leiderschapsreis of al jaren ervaring hebt als leidinggevende, effectief leiderschap  draait om meer dan alleen aansturing. Het gaat om het ontsteken van passie, inspiratie en motivatie in je team. Succesvol leiderschap begint bij zelfreflectie.

 

Begrijpen dat je eigen perspectief en houding de sleutel zijn tot het empoweren en ontwikkelen van je teamleden-elk met hun eigen unieke achtergrond en realiteit- is cruciaal. Inspirerend leiderschap is verankerd in transparantie, duidelijke communicatie en onwrikbaar vertrouwen.

 

Wanneer jij als leider een heldere visie uitdraagt, dan worden jouw ambities ook deze van je teamleden. Ze zullen gemotiveerd zijn om grenzen te verleggen, initiatief te tonen en uit te blinken in hun vakgebied. Klaar om de leider te worden wiens visie en verhaal sterk binnenkomt bij de collega's en teamleden? Om anderen niet alleen te leiden maar echt te inspireren?

 

Zet de stap naar transformationeel leiderschap vandaag nog!  

Transformeer jouw leiderschap: een training en coaching benadering die gegarandeerd resultaten oplevert

Dompel jezelf onder in een diepgaande opleiding die training in groep combineert met persoonlijke coaching, allemaal gericht op het maximaliseren van je natuurlijk leiderschapspotentieel.

 

Echte groei vereist soms dat je oude gewoontes vervangt door vernieuwende inzichten, altijd met respect voor jouw unieke authenticiteit. Verwacht bij mij geen luchtige theorieën.

 

Ik bied een pragmatische aanpak, voorzien van actuele tools en strategieën die bewezen resultaten opleveren. Dankzij deze benadering verbind ik me ertoe jou te transformeren in de inspirerende en authentieke leider die je altijd hebt geambieerd.

Is dit iets voor jou?

Bevind je je in een rol als teamleider, teamcoach, manager, projectverantwoordelijke, ondernemer, zelfstandige, freelancer of wens je te groeien naar een functie als verantwoordelijke?.

 

Wel ongeacht of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, de methodieken van deze opleiding zullen jouw capaciteiten naar een hoger niveau tillen. Ons programma heeft reeds vele positieve resultaten geleverd, zowel voor leiders die net hun reis zijn begonnen als voor de doorgewinterde professionals  die hun vaardigheden verder willen verfijnen. 

 

Ambieer je om je talenten verder te ontwikkelen of je carrière een versnelling hoger te schakelen? Weet dan dat je met onze praktijkgerichte benadering het aangeleerde direct kan toepassen. 

 

Laten we daarom samen ontdekken welk traject het meest geschikt is voor jou. Mijn missie is om je te begeleiden naar het natuurlijk en authentiek leiderschapsniveau waar je altijd naar hebt gestreefd. 

1-01.jpg

DRIE TRANSPARANTE FORMULES
Voor ieder wat!

  1. Personal Coaching Formule

  2. Incompany Formule

  3. Open Formule

33-01.jpg
kmo_portefeuille_edited.jpg

Frank Segers training en coaching is voor de 4de keer op rij via audit geregistreerd als erkend opleidingsverstrekker. Dit betekent dat je tot

30% directe korting kan krijgen.

Meer weten? Klik dan op deze link.

Reken op een ervaren sparringparter...

want in het verleden stond ik in jouw schoenen 
en ...'waar andere coaches stoppen, begin ik!'

GETUIGENISSEN

bottom of page