MasterClass Inspirerend Leiderschap

Ontwikkel jezelf tot een leider die doeltreffend communiceert, motiveert en inspireert zodat je samen met je team excelleert

Hoe schat je jezelf in als inspirerend leider?

 

Inspirerend leidinggeven

Inspirerend leidinggeven

Video afspelen

Ben jij als teamleider of leidinggevende 
een bron van inspiratie voor je medewerkers?
 
1. Wil je als leidinggevende je impact en overtuigingskracht verhogen?
2. Wil j dat hun zelfvertrouwen aanstekelijk op het team werkt?

3. Wil je je medewerkers begeesteren en resultaten boeken met je team?
4. Sta je open voor een training- en coaching aanpak die écht rendeert?
 
  4 X volmondig een JA?...

Dan ben jij klaar om verder te evolueren als een inspirerend leider!

 

Of je nu een beginnend teamleider bent of een meer ervaren leidinggevende die zijn leiderschap verder wenst te ontwikkelen, het draait erom je medewerkers te inspireren en te motiveren. Je kan daarbij enkel succesvol zijn en echte resultaten boeken als je eerst en vooral begrijpt dat alles bij jezelf begint alvorens je je medewerkers (met een verschillende realiteit) kan helpen groeien als professional en als mens. Bij inspirerend leiderschap kies je voor een open, duidelijke communicatie, vertrouwen en een heldere visie. Jouw stijl van leiderschap inspireert anderen, waardoor ze zichzelf overstijgen, meer initiatief nemen, pro-actiever zijn en beter presteren. Jouw visie is hun leidraad. Jouw verhaal is hun verhaal. Wil jij ook zo graag anderen inspireren en motiveren? 

 

 

We bieden je een training en coaching aanpak aan die het verschil maakt!

 

Dit betreft een intense opleiding met een combinatie van training in groep en persoonlijke coaching om een zo optimaal mogelijk resultaat te bekomen. Want om je leiderschap te ontwikkelen dien je een gedeelte oud gedrag af te leren om nieuw gedrag aan te leren. Uiteraard met behoud van je eigen authenticiteit. Met mij geen zweverige theorieën, maar een no-nonsense aanpak die je de nodige concrete tools en up-to-date strategieën aanreikt. Met deze 'Masterclass' aanpak garandeer ik je dat je de inspirerende, authentieke en natuurlijke leider zal worden die je altijd al hebt willen zijn. 

 

Het programma in een notendop: 

 

  • Inspirerend leiderschap: wat, waarom, hoe?

  • Persoonlijke impact: je invloed op mensen verhogen start bij jezelf

  • Overtuigingskracht: ijzersterke verbinding smeden door uitmuntend te communiceren

  • Teambuilding: een team bouwen en verschillende realiteiten laten samenwerken

  • Peoplemanagement: delegeer, complimenteer, corrigeer, coach en geef veel feedback

Is dit iets voor jou?

Aan de slag in een leidinggevende functie als teamleider, teamcoach, manager of projectverantwoordelijke? Dan tillen de technieken van inspirerend leidinggeven ongetwijfeld ook jou naar een hoger niveau. Het programma heeft reeds zijn meerwaarde bewezen voor zowel startende leidinggevenden als meer ervaren teamleiders die hun zaag willen aanscherpen.

 

Wil je je vaardigheden aanscherpen, je carrière lanceren of eennieuws schwung geven? Mijn praktische aanpak maakt dat alles onmiddellijk toepasbaar is. Neem zeker contact met me op, ik bekijk graag samen met jou welke formule best past bij je en hoe we stappen kunnen zetten om je te gidsen richting de leider die je altijd hebt willen zijn.    

DRIE TRANSPARANTE FORMULES
Voor ieder wat!

  1. Personal Coaching Formule

  2. Incompany Formule

  3. Open Formule

kmo_portefeuille.jpg

Frank Segers training en coaching is voor de 4de keer op rij via audit geregistreerd als erkend opleidingsverstrekker. Dit betekent dat je tot

30% directe korting kan krijgen.

Meer weten? Klik dan op deze link.

Reken op een ervaren sparringparter...

want in het verleden stond ik in jouw schoenen 

en ...'waar andere coaches stoppen, begin ik!'

Waarom aankloppen bij mij?

Na meer dan 35 jaar bedrijfservaring waarvan 20 jaar als trainer en coach heb ik het voorrecht gehad om meer dan 250 kmo's en 50 grotere bedrijven bij hun groeiproces te mogen begeleiden. 

 

Wanneer ben ik op mijn best? 

Het is ook mijn ware passie om mensen te doen groeien. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak.Ik ben er dan ook trots op om ondertussen enkele duizenden ondernemers, leidinggevenden en teamleiders te hebben mogen begeleiden richting de leider die ze willen zijn.

 

Elkaar eens ontmoeten? 

Natuurlijk want een goed - en vrijblijvend-gesprek kan ons enkel samen slimmer maken. Want jouw weg naar succes die ligt helemaal open en kunnen we samen uitstippelen.