top of page
[originele grootte] Green Blue White Modern Online Webinar Banner-2.png

  Persoonlijke aanpak
"Training ontmoet persoonlijke coaching"

 Stap 1: Interactieve dagtraining
Stap 2: Persoonlijke coaching sessie

"Het belang van EQ zal de komende 10 jaar alleen maar toenemen.

Het behoort tot de top-10 skills die essentiëel zijn voor persoonlijk 

en professioneel succes en geluk.Tegen 2025 zal de wereldwijde vraag naar EQ-Skills dan ook X 6 verhogen."  

 

'World Economic Forum'

In deze snel veranderende zakelijke wereld is één element constant: de waarde van authentiek, empathisch, en effectief leiderschap. EQ is niet zomaar een buzzword, het is de onderstroom die de krachtigste leiders van de huidige generatie voedt en ondersteunt.

 

Betreed een dimensie van leiderschap die méér is dan aansturen. Het is empathisch, het is verbindend, en bovenal, het is buitengewoon krachtig!

 

Ga mee op dé ontdekkingstocht waarbij je niet enkel het potentieel van je team of van je projectteam ontgrendelt, maar ook jezelf ontvouwt in een natuurlijk leider die niet simpelweg wordt gevolgd, maar oprecht wordt gekoesterd.

🔍 Uw ervaringsreis door 6 EQ-pijlers:

  1. Zelfbewustzijn: Herken jouw emoties en hun invloed op jouw leiderschapsstijl en teaminteracties. Begrijp hoe ze jouw gedrag en leiderschap beïnvloeden.

  2. Zelfbeheersing: Blijf sereen en effectief, zelfs in het aangezicht van uitdagingen, problemen en stressvolle situaties.

  3. Motivatie: Cultiveer een innerlijke drive en passie die je aanzet tot actie en doorzettingsvermogen, zelfs in het aangezicht van tegenslagen en obstakels. Laat je inspireren door je doelen en visie, en motiveer anderen om het beste uit henzelf te halen door je eigen vastberadenheid en enthousiasme.

  4. Zelfvertrouwen: Vergroot jouw zelfzekerheid om met vastberadenheid te leiden, jouw potentiëel te maximaliseren en vertrouwen te wekken bij je team

  5. Empathie: Ontwikkel het vermogen om emoties van anderen te herkennen en te begrijpen, wat bijdraagt aan sterkere, verbinding binnen je team.

  6. Relationele Vaardigheden: Communiceer met kracht en helderheid, delegeer en inspireer uw team tot uitmuntendheid.

🔄 Training ontmoet coaching:

   Een pad naar inspirerend leiderschap

  • Dynamische dagtraining: Geniet van een interactieve training gevuld met praktische toepassingen en herkenbare cases in jouw omgeving.

  • Individuele Coaching: Ontvang een één-op-één coaching om de in de training opgedane kennis verder te verdiepen en te personaliseren.

  • Praktische Toepassing: Implementeer uw inzichten en strategieën direct in uw dagelijkse praktijk met ondersteuning van uw coach.

  • Duurzame Ontwikkeling: Zorg voor een blijvende verandering en continue groei door de combinatie van leren en persoonlijke begeleiding.

  Uw investering:

   

850 euro

OF

 595 euro

met KMO-portefeuille

    Exclusief BTW

 

Inclusief

Interactieve dagtraining

Persoonlijke coaching

Deelnamecertificaat

Syllabus & actieplan

Verzorgde lunch & koffiepauzes

EQ voor elke leider: Jij Inclusief! 🌟

 

Ongeacht je ervaring, opleiding of positie, deze reis naar emotionele intelligentie is voor élke leider die gelooft in groei, verandering en positieve impact. In een toegankelijke en hartelijke setting, is dit jouw kans om te groeien - zowel als leider als op persoonlijk vlak.

 

Klaar om je leiderschap te transformeren, je team naar nieuwe hoogtes te tillen én op een persoonlijke reis naar zelfontwikkeling te gaan? Laten we samen jouw EQ reis beginnen! 🌈🚀

Sylvie Thieren

Managing partner

Quorum advocaten

"Met zijn praktische aanpak weet Frank begeleiding en plezier op een professionele manier te combineren. Franks begeleiding voelt als maatwerk, aangezien zijn methode wordt aangepast aan de drive en dynamiek van de groep die de leiderschapstraining ondergaat. Frank heeft een waardevolle methodiek  ontwikkeld om je  peoplemanagement aan te scherpen."

Sander Reyns

Manager

Ernst & Young

"De uitdaging om de verkregen kennis in de praktijk toe te passen zorgde voor zowel voor mijn professionele als persoonlijke groei. De opleiding is zeer logisch opgebouwd en via een zeer enthousiaste aanpak door Frank gegeven." 

Glenn Claes

Team coördinator & partner

Easi

"De directe en no nonsens aanpak van Frank hebben me op korte termijn grote stappen doen zetten. Ik heb leren loslaten en geleerd om tevreden te zijn met wat ik doe, heb en beteken voor anderen. Ook mijn teamleden merken een duidelijk verschil".  

Lissa Decant

Business development Director

Hubwatch

"De dynamisch opleiding van Frank heeft me geleerd hoe ik mijn medewerkers het beste kan coachen en ook hoe ik het beste uit mezelf naar boven haal. Dit heeft voor een zeer positieve vibe binnen het bedrijf gezorgd."

Karim Bourchid

Teamleader

Circet Benelux

"De opleiding met Frank
werkte zeer inspirerend. Door de persoonlijke reflecties en de interactie met de andere deelnemers leer je vooral jezelf beter kennen. De opleiding heeft me als het ware een spiegel voorgehouden die de positieve invloed op mijn teamleden danig heeft versterkt ."

Ruud Beyens

Terminal manager

DHL

"Frank is een gedreven, energieke en gepassioneerde coach die zijn kennis deelt op een manier die enkel hem typeert. Deze opleiding heeft hij mij echt verrast door zijn empatische doch directe aanpak, doordrongen vanuit zijn jarenlange ervaring. Ik ben uit deze opleiding sterker uitgekomen en ben gegroeid als leider en inspirator!"
bottom of page