top of page

Het belang van een stimulerende werkomgeving

In mijn nieuw boek: 'Breek uit jezelf en je business', beschrijf ik enkele belangrijke motivatiefactoren die het engagement van je medewerkers prikkelen en je employer branding danig kunnen versterken.


Eén hiervan is deze van een stimulerende werkomgeving. Een goed voorbeeld daarvan is Google. In 2017 nog verkozen tot beste werkgever van het jaar. Het verwent zijn medewerkers met glijbanen, videospelen, biljarttafels en relaxruimtes - kortom alles om de focus te stimuleren in een omgeving waar creativiteit is vereist. Maar wees gerust: je hoeft natuurlijk niet zo ver te gaan als Google. Ook met enkele éénvoudige ingrepen kan je met je KMO al prima resultaten behalen.Denk daarbij aan ergonomisch meubilair, rustgevende of stimulerende kleuren, gezellige of dynamische verlichting, een speelse inrichting, een uitnodigende koffiehoek, planten die voor zuurstof zorgen,...


Wat doen jullie al momenteel? Zijn jullie er reeds zeer bewust mee bezig? Wat gaan jullie in 2019 nog verder doen om jullie omgeving nog uitnodigender en stimulerender te maken ?


Laat het me weten, ik ben écht nieuwsgierig! Trouwens de drie meest originele ideeën krijgen van mij drie gratis exemplaren van mijn boek toegestuurd. Beloofd! Uiteraard zal ik deze ideeën op mijn beurt graag met jullie delen binnenkort.

Inspirerende groeten,

Frank

13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page