top of page
HQ-BG2.png

Open opleiding 
"Inspirerend leiderschap"

Ontketen je leiderschapspotentieel: Communiceer met impact, motiveer met passie, verhoog je emotionele intelligentie en til jezelf en je team naar een hoger niveau  

Anker 1
Inspirerend leidinggeven

Inspirerend leidinggeven

Video afspelen

Ben jij als leider een 
bron van inspiratie ?

In het digitale tijdperk waarin we leven, is niet enkel een hoog IQ of traditioneel leiderschap voldoende. De hedendaagse wereld vraagt om Leiderschap 2.0 met een sterk accent op emotionele intelligentie (EQ). Teams zijn immers niet slechts cijfers, maar echte mensen met gevoelens en dromen.Een leider met een gezonde EQ begrijpt dit en handelt empathisch en effectief. Ondanks technologische vooruitgang is het juist deze menselijke connectie die leiders zich doet onderscheiden.

 

De uitdagingen van nu, zoals veranderende teamdynamieken en technologische vooruitgang, vragen om leiders die zowel emotioneel als intellectueel scherp zijn. Onze opleiding combineert training met ene persoonlijke coaching sessie  voor optimale resultaten. Met een nadruk op aanpassingsvermogen, verbinding en empathie, biedt het je als deelnemer de sleutel voor succes. I

 

nvesteer in deze opleiding en verrijk jezelf en je netwerk.In een tijd waarin technologie en menselijke connectie samenkomen, is Leiderschap 2.0 met een sterke EQ-focus geen luxe, maar noodzaak.

Transformeer jouw leiderschap: een training en coaching benadering die gegarandeerd resultaten oplevert

Dompel jezelf onder in een diepgaande opleiding die training in groep combineert met persoonlijke coaching, allemaal gericht op het maximaliseren van je natuurlijk leiderschapspotentieel.

 

Echte groei vereist soms dat je oude gewoontes vervangt door vernieuwende inzichten, altijd met respect voor jouw unieke authenticiteit. Verwacht bij mij geen luchtige theorieën.

 

Ik bied een pragmatische aanpak, voorzien van actuele tools en strategieën die bewezen resultaten opleveren. Dankzij deze benadering verbind ik me ertoe jou te transformeren in de inspirerende en authentieke leider die je altijd hebt geambieerd.

Is dit iets voor jou?

Bevind je je in een rol als teamleider, teamcoach, manager, projectverantwoordelijke, ondernemer, zelfstandige, freelancer of wens je te groeien naar een functie als verantwoordelijke?.

 

Wel ongeacht of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, de methodieken van deze opleiding zullen jouw capaciteiten naar een hoger niveau tillen. Ons programma heeft reeds vele positieve resultaten geleverd, zowel voor leiders die net hun reis zijn begonnen als voor de doorgewinterde professionals  die hun vaardigheden verder willen verfijnen. 

 

Ambieer je om je talenten verder te ontwikkelen of je carrière een versnelling hoger te schakelen? Weet dan dat je met onze praktijkgerichte benadering het aangeleerde direct kan toepassen. 

 

Laten we daarom samen ontdekken welk traject het meest geschikt is voor jou. Mijn missie is om je te begeleiden naar het natuurlijk en authentiek leiderschapsniveau waar je altijd naar hebt gestreefd. 

1-01.jpg
33-01.jpg
kmo_portefeuille_edited.jpg

Frank Segers training en coaching is voor de 4de keer op rij via audit geregistreerd als erkend opleidingsverstrekker. Dit betekent dat je tot

30% directe korting kan krijgen.

Meer weten? Klik dan op deze link.

Reken op een ervaren sparringparter...

want in het verleden stond ik in jouw schoenen 
en ...'waar andere coaches stoppen, begin ik!'

GETUIGENISSEN

bottom of page