Executive Coaching

Sparringparner voor de CEO

Als CEO, ondernemer, manager of consultant doe je aan strategische bedrijfsvoering en ben je tegelijk een peoplemanager. Je moet leiderschap tonen en inspireren, motiveren en obstakels uit de weg ruimen. Strategisch denken en doelgericht handelen.

 

Je bent net als een jongleur die een resem balletjes tegelijk in de lucht dient te houden. In een wereld die razendsnel evolueert, sta je bovendien op een wankele ondergrond in plaats van op een stabiel vlak. Ondertussen moet je ook nog het beste geven in je privéleven.

 

Dankzij executive coaching definieer, verduidelijk en realiseer je je doelstellingen, en versterk je je persoonlijke en professionele leiderschap.

 

Ik treed op als je sparring partner en luisterend oor. Om zo je mogelijkheden te ontdekken, ontwikkelen en toe te passen. Beschouw me gerust als je caddy op een golfwedstrijd: als diegene die je de juiste club aanreikt op het juiste moment.

Laten we over jou praten!

 

Als je wil weten wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen: contacteer ons! Je wil graag onmiddellijk actie ondernemen?

Ik hoor graag wat jouw specifieke noden zijn en waar je vandaag vast zit. 

 

Nieuwsgierig geworden? Geef ons dan een seintje. 

 

We maken heel graag tijd voor een gesprek. En ...het kost je niks.

Tel. +32(3)4577080

 Adres: F.Timmermanslaan 51 - 2547 Lint

frank segers ©2019     -    Privacy policy

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Twitter Social Icon